Japandi stiil Thermory Driftiga

Japandi on kombinatsioon Skandinaavia funktsionaalsusest ja Jaapani maalähedasest minimalismist. Viimastel aastatel on see naturaalsust väärtustav sisekujundusstiil saanud paljude lemmikuks. Sisearhitekt Reet Helisabeth Karm (RHK Interiors) annab soovitusi, milliste materjalide, vormide ja aksessuaaridega seda stiili saavutada.

Sisearhitekt Reet Helisabeth Karmi sõnul on Drift oma helguses ja pehmuses ideaalne alus japandi stiilis interjööri loomiseks. Japandi stiil kogub aina enam populaarsust, seda eriti ka põhjusel, et põhineb väga levinud ning armastatud Skandinaavia stiilil. Olemasolevat skandinaavialikku ruumi on väga lihtne uuendada ning värskendada just puidu, näiteks heleda Drift voodrilaudade ning muude väiksemate jaapanipäraste detailidega.

Japandi stiili üks olulisimaid tunnuseid ongi just rohke puidu kasutus ning Drifti kõrvale muid loodusliku vormiga puitdetaile kombineerida on lihtne ning põnev. Kasutades Drift laudist seina-, lae- või muu viimistluspinnana, sobivad hästi sinna juurde naturaalsed puupakud abilaudadena, pehmed vormid mööblil, õhulised puitraamil disaintoolid, reljeefsed buklee-kangad, maalähedased heledad toonid nagu naturaalne valge ja eriti beež. Japandile omased erikujulised savivaasid kuivatatud kõrrelistega annavad viimase lihvi ja loovad pehme, harmoonilise ning igati hubase terviku.

Drifti puhul kõnetas sisearhitekti just puidu ehedus. Oksakohad ning puidule omane mahe maalähedane naturaalne toon haakub igati japandiliku kohati isegi robustsusega, kus kasutatud puit on võimalikult naturaalne.

Drift cladding

Rustikaalne elegants, esmaklassiline kvaliteet

Drift sarja tooted on saadaval kergelt kulunud tõetruudes toonides, millega annad oma pindadele soovitud vanutatud välimuse. Luksuslikult laiad voodrilauad ja šikilt rustikaalsed värvitoonid sobivad kasutamiseks sisetingimustes.

Seotud artiklid

Selle artikliga seotud projektid