Jälleenmyyjän valokeilassa: McCormacks Australia

McCormacks Australia on myynyt Thermoryn tuotteita vuoden 2022 lopusta. He sanovat, että Thermory erottuu kilpailijoista innovoinnilla.

”Thermoryn laatu ja markkinointi, jolla he meitä tukevat, on uskomatonta!” sanoo McCormacks Australian toimitusjohtaja Julia Hall.


McCormacks Australia on perheyritys, joka on kahden vuosikymmenen ajan hankkinut Victorian osavaltion kauneinta puutavaraa. Se on alan johtava lehtipuutuotteiden valmistaja, jonka tulevaisuuden strategian ytimessä on innovointi.

McCormacks Australian kolme periaatetta ovat:
• Kaunis – inspiraatiota varten
• Toiminnallinen – tuotteille, jotka täyttävät lupauksensa
• Kestävä – sekä tuotteen elinkaaren että liiketoiminnan kannalta.

Pyysimme McCormacks Australian toimitusjohtaja Julia Hallia kertomaan meille lisää kumppanuudesta Thermoryn kanssa ja molempien yritysten yhteisistä arvoista.


Julia Hall,
McCormacks Australian toimitusjohtaja

Miten kuulit Thermorysta?

Kuulimme Thermorysta paikalliselta edustajalta. He esittelivät meidät. Sitten meillä oli tapaaminen myyntijohtaja Katrinin kanssa.

Olin jo käynyt läpi Thermoryn verkkosivuston ja tajusin: ”Vau, omat arvomme sopivat hyvin yhteen Thermoryn kanssa!” Sitten meillä oli tapaaminen Katrinin kanssa. Kävimme hänen kanssaan läpi arvomme ja toimintatapamme. Ja hän oli samanlainen: ”Vau, nehän sopivat yhteen todella hyvin!”

McCormacks oli perinteinen puutavaran tukkuliike. Vuonna 2019 Victorian hallitus ilmoitti, että vuonna 2030 he lopettaisivat puunkorjuun osavaltion luonnonvaraisista metsistä, joten jouduimme laatimaan uuden strategian.

Vuonna 2021 aloin työskennellä McCormacksin kanssa uusien kauniiden, toimivien ja kestävien tuotteiden tuomisen parissa markkinoille. Näiden tuotteiden oli oltava erilaisia kuin mitä Australiassa on tarjolla, niiden oli oltava ainutlaatuisia.

Uusien ja innovatiivisten tuotteiden löytäminen eri puolilta maailmaa on vaikeaa, ja kun törmäsimme Thermoryyn, tiesimme, että se sopisi hyvin. Heidän laatunsa ja asiakastukensa on niin hyvä. Tiimi tekee kovasti töitä tukeakseen meitä joka päivä.

Mitä arvostat Thermoryssa?

Thermoryn laatu ja markkinointi, jolla he meitä tukevat, on uskomatonta. Heidän tiiminsä kanssa työskenteleminen uusien tuotteiden lanseerauksen yhteydessä ja sen varmistaminen, että kaikki markkinointimateriaali näyttää ammattimaiselta ja laadukkaalta, tekee siitä paljon helpompaa!

Meillä on täällä todella hyvä markkinointitiimi, ja minulla on myynti- ja markkinointitausta, joten se luultavasti helpottaa tilannetta hieman. Mutta nämä pojat puhuvat markkinoinnissa meidän kieltämme. Se on niin hyvää! Ja sitten kun tiedämme myös, millaista laatua tuotteet ovat, se tekee siitä paljon helpompaa.

Thermory on maailman suurin lämpökäsittely-yritys, mikä on yksi syy siihen, että halusimme tehdä yhteistyötä heidän kanssaan. Kuitenkin he erottuvat kilpailijoistaan juuri innovoinnilla.

Olemme hiljattain työskennelleet heidän kanssaan uuden CAR3-G-tuotteen parissa, joka on osa uutta STRIPES-sarjaamme. Jo pelkästään se, että pystyimme puhumaan teknisen johtajan kanssa ja työstämään tuota profiilia, oli meille niin hyvä kokemus. Rakastan työskentelyä heidän kanssaan!

Teimme tiimin kanssa yhteistyötä ja tuloksena on nyt piilonaulaprofiili. Täydellistä al fresco -kattoihin. Varastomme saapuvat siis huhtikuussa. Se on ainoa asia, jonka toivoisin olevan lähempänä.

Miten Thermory on auttanut sinua laajentamaan liiketoimintaanne?

Se on ehdottomasti avannut meille ovia arkkitehtien kanssa, koska Thermoryn tuotteet ovat niin kauniita, että ne vangitsevat katseita. Kun siis menemme arkkitehdin tai rakennusliikkeen toimistoon tai näyttelytilaan ja puhumme Thermorysta, saamme heidän huomionsa.

Se on myös nostanut McCormacks Australian profiilia, sillä meidät tunnettiin pääasiassa vain tavallisena puutavaran tukkukauppiaana. Thermory on auttanut nostamaan profiiliamme.

Ja olemme tietenkin tehneet kovasti töitä saadaksemme muita hankkeita, kuten saunan ”The Blockiin”.

Jos ajattelet McCormacks-tuotemerkkiä, meitä kutsuttiin ennen nimellä McCormack Hardwood Sales – meidät tunnettiin F17-lajisen lehtipuisen rakennuspuutavaran (structural hardwood) outlet-myymälänä. Joka halusi F17-puuta, soitti meille.

Nyt, kun ihmiset ajattelevat McCormacks Australiaa, he ajattelevat Thermorya, Magnum Boardia ja saveBOARDia. He tietävät, että teemme nyt erilaisia asioita. Thermory oli siis osa tätä uutta matkaa, jolla halusimme nostaa itsemme eri puolelle markkinoita.

Myyntimme on selvästi noussut, emmekä olisi koskaan aiemmin saavuttaneet tällaista myyntiä. Se on lisännyt merkittävästi liikevaihtoa, mikä on tietenkin hyvä.