Kirkasta seiniäsi lämpökäsitellyillä saarnilla

Seinät ovat huoneen sielu. Ilmapiirin luomiseksi suunnittelijat ovat perinteisesti hyödyntäneet seiniä mikromaailmojen luomiseen mosaiikkien, maalausten ja puuelementtien avulla. Thermoryn Decor-sarjaan kuuluu kaksi tyylikästä lämpökäsiteltyä saarnituotetta, jotka tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia tuoda seiniin uutta elämää.

Decor Rhomb lämpökäsitelty saarni
quality_materials

LAADUKKAAT MATERIAALIT

Huolellisesti valittua kestävästi kasvatettua puuta, uusinta teknologiaa soveltaen

thermally_modified_wood

LÄMPÖKÄSITELTY

Puusta tulee kestävämpää, ja sen kosteuspitoisuus laskee

Thermory wood dimensional stability

STABIILI

Säilyttää mittansa, sopii märkätiloihinkin

Decor Rhomb lämpökäsitelty saarni

Decor Rhomb seinäelementit

Illuusio, joka saa seinät puhumaan

Seinä voi olla paljon muutakin kuin pelkkä tasainen pinta. Thermoryn Decor Rhomb – laatat lämpökäsitellystä saarnista muuttavat minkä tahansa seinän välittömästi pelkkää rakenteellista elementtiä hienommaksi. Geometristen kuvioiden yhdistelmä luo tilan illuusion ja tarjoaa rajattomasti sisustussuunnittelumahdollisuuksia. Käytitpä sitä sitten ajattoman klassisen tyylin luomiseen tai hypnoottisen korostusvaikutelman saavuttamiseen, Decor Rhomb on moderni ja kestävä tuote, jonka valmistuksessa ei käytännössä synny lainkaan puujätettä, mikä varmistaa materiaalien täysimääräisen hyödyntämisen.

Decor Rhomb

Tuotetiedot

Lämpökäsitelty saarni, 132 x 228 x 8,5 mm
54 kpl paketissa, peittävyys 1,1 m2

Rhomb-seinäelementeillä voi koota ainakin kahdella eri tavalla kuvioitua pintaa.

Thermory Decor medium modification level, kitchen backsplash, private house in Estonia, photo Allan Leppikson

Decor-mosaiikkilaatat

Thermory Decor -mosaiikkilaatat tuovat sisustukseen eloa.

Pienistä miedommin tai voimakkaammin lämpökäsitellyistä saarnipuun kappaleista valmistetut, lakalla viimeistellyt laatat lisäävät mihin tahansa tilaan väriä ja dynaamisuutta. Decor-laatat sopivat seinä- ja lattiapinnoille – myös kosteisiin tiloihin. Asennetaan kuten keraamiset mosaiikkilaatat.

Kaksi sävyä, kaksi kokoa

  • Keskitasoisesti modifioitu Thermory-lämpösaarni sopii sisätiloihin, joissa tavoitellaan kirkkaita ja kultaisia värejä. Saatavana kahdessa disainissa.
  • Voimakkaasti lämpökäsitelty Thermory-lämpösaarni on Thermoryn lehtipuutuotteiden lämpimimmästä ja tummimmasta päästä. Saatavana kahdessa disainissa.
  • Saatavana koossa 298×298 mm

Ota yhteyttä