Japandi-tyyliä Thermory Driftin avulla

Japandi on yhdistelmä skandinaavista toiminnallisuutta ja japanilaista rustiikkista minimalismia. Viime vuosina tästä sisustustyylistä, jossa arvostetaan kaikkea luonnollista, on tullut monien suosikki. Sisustusarkkitehti Reet Helisabeth Karmillalla (RHK Interiors) on vinkkejä materiaaleista, muodoista ja lisävarusteista, joita voidaan käyttää tämän tyylin saavuttamiseksi.

Sisustusarkkitehti Reet Helisabeth Karmin mukaan Driftin keveys ja pehmeys tekevät siitä täydellisen pohjan Japandi-tyylisen sisustuksen luomiselle. Japandi-tyylin suosio on kasvussa, varsinkin koska se perustuu skandinaaviseen tyyliin, joka on erittäin suosittu ja rakastettu. Olemassa olevaa skandinaavista tilaa on hyvin helppo päivittää ja virkistää puulla, kuten vaaleilla Drift-paneeleilla ja muilla japanilaisen tyylin mukaisilla yksityiskohdilla.

Puun runsas käyttö on yksi Japandi-tyylin tärkeimmistä piirteistä, ja muiden puisten yksityiskohtien yhdistäminen luonnollisiin muotoihin on Driftin avulla helppoa ja jännittävää. Kun Drift-paneeleita käytetään seinien, kattojen tai muiden pintojen verhoukseen, ne sopivat hyvin yhteen esimerkiksi sivupöytien puurakenteiden, huonekalujen pehmeiden muotojen, puukehysten kevyiden ja ilmavien muotojen, sekä kuvioitujen bouclé-kankaiden ja maanläheisten vaaleiden värien, kuten luonnonvalkoisen ja erityisesti beigen kanssa. Erimuotoiset Japandi-tyyliset savimaljakot, joissa pidetään kuivattuja kasveja, viimeistelevät kokonaisuuden ja luovat pehmeän, harmonisen ja erittäin viihtyisän kokonaisuuden.

Driftin tapauksessa sisustusarkkitehti mieltyi juuri puun aitouteen. Oksankohdat ja puun pehmeä, maanläheinen ja luonnollinen väri sopivat erinomaisesti yhteen usein jykevän Japandi-tyylin kanssa, jossa käytetty puu on mahdollisimman luonnollista.

Drift cladding

Rustiikkista eleganssia, korkeaa laatua

Drift-sarjaa on saatavilla kevyesti kuluneissa, aidoissa väreissä, jotka antavat pinnoille haluamasi ilmeen. Ylellisen leveät paneelit ja tyylikkäät maalaismaiset värit sopivat sisäkäyttöön.

Tähän postaukseen liittyvät projektit